City Hotel Éden***

Édenkert a Belvárosban

szallas-city-hotel-edenNapfény, víz, jó levegő, az egyedülálló barokk hangulatú Balaton parti kisvárosban Keszthelyen! Új, elegáns szálloda a történelmi belváros szívében, csendes nyugodt környezetben található.

A sétálóutca, a Festetics Kastély, a Színház és a Kongresszusi Központ, a város Múzeumai alig kb. 200m-re vannak szállodánktól. A sétálóutcában hangulatos igazi gasztronómiai élményt nyújtó éttermek, cukrászdák, szórakozóhelyek várják kedves vendégeinket. A Színház, a Kastély és a Balaton-part egész évben minden generáció igényeit kielégítő színes programokkal (pl.: borfesztivál, könnyű- és komolyzenei koncertek, folklore, jazz, balett,operett, opera estek) várja a kikapcsolódásra vágyó nyaralókat.

A Keszthelyi városi strand a Balaton egyik legszebb strandja a vízi sportok kedvelőinek igazi paradicsoma! Egyedülálló a Sziget- strand és az épített Balaton alakú 36 m-es élménymedence. Keszthelyen pihenhetnek, fürödhetnek, aktívan sportolhatnak, lehet vitorlázni, szörfözni, kajakozni, vízibiciklizni, focizni, strandröplabdázni, vízicsúzdázni… A homokos part és az játszóterek a gyermekeknek felejthetetlen élményt nyújtanak. Hévíz szállodánktól ca. 5 km-re található. A város jelentőségét a világon egyedülálló gyógytavának köszönheti. Az itt található 4,4 hektár területű tó a világ legnagyobb melegvízű tőzegfenekű gyógytava, amelyet egy 50 hektáros védőerdő ölel körül.

Elérhetőség

Cím: 8360 Keszthely, Kisfaludy utca 11.
Mobil:+36 30/ 993-6153