Ambient Vendégház & Café

IMG_0002.JPGKeszthely központjában, a Festetics Kastély szomszédságában található vendégházunk, a kötetlen kikapcsolódásra vágyók ideális szállás- és találkozóhelye.

Három különböző típusú apartmannal rendelkezünk.

Három különböző típusú apartmannal, 2, 3 ágyas szobákkal, valamint egy ifjúsági- és turista szállással (Hostel) rendelkezünk. Stúdió apartmanunk 2 személy részére ideális. Két szobás apartmanunk 4 személy számára optimális, míg négy szobás apartmanunk 7 személyes. mindegyik apartmanunk pótágyazható.

Minden apartman felszerelt konyhával rendelkezik (elektromos főzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, stb.). A szobában kábel-TV, a fürdőszobában zuhanyzó és WC van. Az Ifjúsági és Turista szállás részlegünkben 5, 6 és 10 ágyas szobákkal rendelkezünk. Stílusa és árfekvése miatt elsősorban diákoknak, egyesületeknek, baráti társaságoknak és nagyobb családoknak ajánljuk.

1500 m2-es zárt kertünkben a parkoláson túl pihenésre, játszásra, illetve tűzrakásra is lehetőség nyílik. Kávéházunkban kényelmes fotelek, kanapék, folyóiratok, könyvek, kártya- és társasjátékok és INTERNET – hozzáférés biztosítják a kellemes időtöltést, ahol igény szerint reggelit, vagy félpanziós ellátást is biztosítunk.

Elérhetőség

Cím: 8360 Keszthely, Sopron utca 10.
Mobil: +36 30/ 460-3536