Nádas Apartman

Családi házból kialakított apartmanjaink Keszthely csendes zöldövezetében, a strandtól és városközponttól alig 5 perc sétára találhatók meg.

szallas-nadas-apartmanA házban – amelyhez kert is tartozik – összesen 3 apartmant alakítottunk ki: két 2-2 szobás (4+1 és 5+1 fős) mellett egy kisebb, 3 fős apartmanban fogadjuk kedves vendégeinket. Mindhárom apartman erkélyes, továbbá a kertben hintaágy, napozóágy, grillező, és pingpongasztal mellett külön kerti bútorok is tartoznak hozzájuk. Természetesen minden szobánkat mikrosütővel, kávéfőzővel és kenyérpirítóval is felszereltük. Házi kedvenc is hozható! Az apartmanokat család– és bababarát módon alakítottuk ki. Gyermekeket 4 éves korig ingyenesen látunk vendégül, míg a gyermekágy mellett etetőszék is rendelkezésre áll.

Vendégeinknek ingyenesen biztosítunk kerékpárt, amit érdemes kihasználni, hiszen a régió a kerékpárosok paradicsoma. Kerékpártúrázóknak kifejezetten ideális választás szállásunk, hiszen a balatoni bringakörút csupán 300 méterre halad el tőlünk.

Parkolás: a zárt udvarban biztonságos parkolási lehetőség, de igény esetén akár garázst is biztosítunk.

Távolságok, szolgáltatások: a legközelebbi (Libás) strand 500, de a városi strand is csupán 900 m. A városközpont 500 méterre van, a legközelebbi étterem 300 m. Tenisz és minigolf pálya 300 m-re. Bevásárlási lehetőség ugyancsak a közelben. Nálunk a vendég az első: örömmel segítünk programok, túrák szervezésében, igény esetén kerékpártúrát vagy balatoni vitorlázást is megszervezünk! Üdülési csekket örömmel elfogadunk.

Szálláshelyünk legvonzóbb tulajdonságai

  • Család- és bababarát,
  • közel a strand (Libás 500, Városi 900 méterre),
  • nyugodt, zöldövezet, bútorozott kert,
  • kerékpárosbarát, ingyenes kerékpár,
  • segítőkész háziak.

Elérhetőség

Cím: 8360 Keszthely, Nádas köz 2.
Mobil: +36 30/ 320-6874