Sebestyén Vendégház

Sebestyén Vendégház a Helikon Liget zöldövezeti városrészben, a Helikon Strandtól 150 méterre található

szallas-sebestyen-vendeghazA Sebestyén Vendégház egész évben várja kedves Vendégeit! A Sebestyén Vendégház a nyugat-balatoni régióban, a Balaton Fővárosában, Keszthely déli részén, a Helikon Liget zöldövezeti üdülő városrészben található. A 71.-es útról könnyen megközelíthető, Festetics és Csárda utcákra néző sarokház. A városközponttól-sétáló utcától déli irányban  1500 m, a Kossuth L.utca folytatása. A Balaton, strand, Balatont övező észak-déli Kerékpárút közelsége 120 M. A kerékpárúttól a vendégház nyugati irányban a Csárda utcán feljövet érhető el. Étterem már 100 méterre, élelmiszerbolt,  központi buszmegálló, vasútállomás 400-500 m.Vannak buszjáratok, melyek a háztól 20 méterre megállnak- Budapest, Pécs, Kaposvár, Kisalföldi járatok. A vendégház 3 szintes, melynek középső és felső szintjén 2-3-4 ágyas nívós, külön bejáratú családias hangulatú fürdőszobás szobákkal, szintenként egy-egy jól felszerelt vendégkonyhával várják az üdülni, pihenni vágyó kedves vendégeket. A földszinten a vendégfogadók laknak, akik sok éves üdültetési tapasztalattal rendelkeznek, és igyekeznek, hogy a vendégek napjai  kellemesen teljenek el. Szóban, prospektusokkal tájékoztatást adnak a város és környéke gazdag látnivalóiról, kulturális nevezetességeiről, múzeumairól, szórakozási, sportolási és fürdőzési lehetőségekről. A vendégek az erkélyen és a ház kertjében mediterrán hangulatú növények közt pihenhetnek, az ott elhelyezett balkon és kerti garnitúrákon. A vendégház füstmentes, dohányozni az erkélyen és a kertben lehetséges. Háziállatot nem fogadunk.

Igénylési lehetőségek

1.) Szobánként.
2.) Egyes szintek 2-3 szobával, egy-egy lakosztályként 6-8 fő részére bérelhetők.
3.) Nagyobb társaság 14 férőhellyel, akár az egész két szintet is igényelheti, mivel a felső szint nagyméretű amerikai típusú nappali-étkező-konyha helyiségében az összes vendég elfér, így lehetőséget biztosítunk családi-társas összejövetelek tartására is.

Egyéb kedvezmények: KESZTHELY-VIP kártyát biztosítunk, mely alapján 20-25 szolgáltató helyen 5-15 % kedvezményes szolgáltatáshoz juthat.

Elérhetőség

Cím: 8360 Keszthely, Festetics út 40.
Tel.: +36 83/ 312-462
Mobil: +36 30/ 505-3032