Villa Sissy

szallas-villa_sissy_panzioA Villa Sissy Panzió Keszthelyen, a Balaton-parttól illetve a nagy strandtól 5 perc sétára található, a városi parkkal szemben lévő villasoron, egy romantikus, műemlék jellegű villaépületben. Gyalogosan minden fontos célpont elérhető: a balatoni strand és sétány, hajókikötő, Festetics kastély, piac, városi park, borház és étterem.

Földszinti apartmanok

A földszinten található apartmanok (1-5. számú apartmanok) szobáihoz zuhanyozós fürdőszoba, televízió (kábel TV csatornákkal) és hűtőszekrény tartozik. A folyosó végén felszerelt konyha áll rendelkezésre. A szobaárba foglalt reggelit az étkező helyiségben, jó idő esetén az étkezőből nyíló teraszon fogyaszthatják el vendégeink.

Emeleti szobák

Az emeleten további négy szoba található (6-9. számú szobák), melyek a folyosóról közelíthetők meg, de egymásba is nyithatók. Egy közös fürdőszoba, külön toalett és konyha-étkező tartozik hozzájuk. Félpanziós lehetőség igény szerint megoldható a közeli étteremben. Ingyenes parkolás az udvarban akár 6 autó részére is. Egy szobához egy ingyenes udvari parkolót biztosítunk. SZÉP kártya elfogadóhely!

Elérhetőség

Cím: 8360 Keszthely, Erzsébet királyné utca 70.
Tel./Fax: +36 83/ 315-394
Mobil: +36 30/ 265-5549