Active Apartman és Vendégház

szallas-active-apartman-es-vendeghazApartmanjaink Keszthely belvárosában, a Festetics-kastélytól tíz percre helyezkednek el csendes, nyugodt övezetben.

Apartman1

Külön bejárattal, külön  wc+fürdőszobával, valamint főzősarokkal, étkezővel rendelkezik. Nagy terasza kertre néz, ahol vendégeink számára tűzrakó hely, szalonnasütési, bográcsozási és grillezési lehetőséget biztosítunk.

Ez az apartmanunk egyterű, mely tartalmazza az étkezőt, főzősarkot és a hálórészt. Ebből a térből nyílik a fürdőszoba+wc, valamint a kertre néző terasz. A fürdőszobában zuhanykabin található. Az apartmanhoz zárt lépcsőházon keresztül lehet feljutni, amely előszobaként is funkcionál. Ezt a lépcsőházat más vendég nem használja. Maximum 4 fő részére, egy dupla ágy és egy heverő (egy térben) szolgálja vendégeink kényelmét. Az apartmanban, a teraszon és a kertben is van Wi-Fi (internet).

Apartman2

Külön bejárattal, külön wc+tusolóval, valamint főzősarokkal, étkezővel rendelkezik. Teraszán szőlőlugas árnyékában hűsölhetünk. A kertben vendégeink számára tűzrakó hely, szalonnasütési, bográcsozási, grillezési lehetőséget biztosítunk.
Maximum 4+1 fő részére,két külön szoba szolgálja vendégeink kényelmét, egy franciaággyal, két szimpla ággyal és igény esetén egy pótággyal. A fürdőben hidromasszázs zuhanykabin, a hálóban infraszauna, sóterápiás lámpa és cserépkályha melegedő, ücsörgő fal. Az apartman két külön helyiségből áll: a kisebb helyiségbe érkezünk, ez az előszoba és a főzősarok is egyben. Itt egy ágy található. Innen nyílik a wc, és a nagyobb szoba,  illetve a helyiség belső sarkában helyeztük el a zuhanykabint is. A nagyobb szobában található az infrakabin, étkezőasztal székekkel, számítógép filmekkel, valamint egy franciaágy és egy kétszemélyes  kihúzhatós heverő. Az apartmanban, a teraszon és a kertben is van Wi-Fi (internet).

Minden szálláshelyünkön:
– Kerékpárral érkező vendégeinknek szerszámok és zárható+fedett biciklitároló a kertben.
– Kényelmes, biztonságos és ingyenes parkolás közvetlenül a ház előtt az utcán.
– Hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, hajszárító, rádió és olvasnivaló könyvek.
– Az ágyneműket 100% bio, 0% vegyi anyag tartalmú mosószerrel tisztítjuk (mosódió, mosószóda, szódabikarbóna, illóolajok), tehát allergén anyagoktól mentesek.

Sokféle programmal segítünk a pihenés aktívvá tételében bicikli kölcsönzés, gyalogtúra, korcsolyázás, futósíelés, horgászat, kajak, kenu, vitorlázás, szörfözés.
A dohányzás sem a házban, sem a kertben nem megengedett!

Elérhetőség

Cím: Keszthely, Esze Tamás u. 8/b
Tel.: +36 30/ 373-8550