Cadillac Múzeum

latnivalok-cadillac-muzeum-cadilac-regiA Garda Kft által megálmodott és életre hívott Cadillac múzeum értékálló gyűjteményt hoz létre a kiállított veterán autókból.

A Garda Kft által megálmodott és életre hívott Cadillac múzeum értékálló gyűjteményt hoz létre a kiállított veterán autókból.
A Cadillac első autójának létrehozásától kezdve mindig a pompa, a fényűzés jelképe volt, törekedett az átlagon felüli szolgáltatások, a gyönyörű külső és belső formák megalkotására, melyet most egy tematikus kiállítás keretében ismerhetnek meg a látogatók. A tárlat a Cadillac márka fejlődést mutatja be az 1920-as évektől a ’90-es évekig: járművek, érdekes információk és történetek a márkával kapcsolatban.

latnivalok-cadillac-muzeum-cadilacA Cadillac Múzeum komplex vizuális és audiovizuális élményt kínál látogatóinak, kicsiknek és nagyoknak, nőknek és férfiaknak egyaránt. Hiszen ki ne szeretné a szépet, a sztárokról szóló történeteket, a luxust? Ajánljuk a tárlatot mindenkinek, aki érdeklődik az autók iránt, kedveli az amerikai életstílust, vagy csak egyszerűen nosztalgiázna. Reméljük, hogy látogatóink számára olyan új információkat tudunk nyújtani, amelyek megragadják fantáziájukat, és a sok izgalmas érdekességet jóleső örömmel raktározzák el élménytárukban! Várjuk szeretettel!

Belépőjegy

Felnőtt: 1.500 Ft
Diák, nyugdíjas: 1000 Ft.
Csoportos: Felnőtt 1000, nyugdíjas 700, gyermek 500 Ft
Gyermekeknek 7 éves korig ingyenes!

Nyitva tartás

Hétfő -Szombat: 9:00 – 17:30
Vasárnap: 10:00 – 16:00

Elérhetőség

Cím: 8360 Keszthely, Kossuth L. u. 77.